Object informatie

Neuschanzer Straße 3 , Bunde

Namens opdrachtgever te koop aangeboden een verhuurd woonhuis nabij het centrum van Bunde (D). In Duitse begrippen betreft het hier een Zweifamilienhaus, dus een beneden en bovenwoning. Beide woningen zijn op dit moment verhuurd met een netto huuropbrengst van € 9.600,- per jaar. Na vertrek van de huurders behoort uiteraard de ombouw naar een groot vrijstaand woonhuis tot de mogelijkheden mede doordat de trap binnen in het huis nog behouden is. Op dit moment is dit afgesloten waardoor de huurder van de bovenwoning via de buitenzijde van het pand middels stalen trap de bovenwoning kan bereiken. Vermeldenswaardig is het grote perceel van ca. 1150 m2. Bunde (D) is een dorp gelegen aan de snelweg A31. Door de ligging is Nederland binnen enkele minuten te bereiken. Bunde beschikt over een divers aanbod van winkels, waaronder supermarkt, bakker etc. Daarnaast zijn de grotere dorpen danwel steden goed te bereiken. O.a. de stad Leer is binnen enkele minuten te bereiken.

Indeling

Begane grond:

De benedenwoning is ca. 90 m2 groot. De indeling is als volgt: Hal/entree, keuken, badkamer met douche, 2 woonkamers; slaapkamer/kantoor; slaapkamer; toiletruimte; bijkeuken en toegang tot kelder.

1e verdieping

De bovenwoning is ca. 60 m2 groot, de indeling is als volgt: Overloop / Hal; keukenruimte; slaapkamer; woonkamer; slaapkamer; badkamer met douche.

Bijzonderheden

- Het betreft een collegiale verkoop met Immobilien IS te Weener (Inh. Ingo Schmidt) - Mooie locatie nabij diverse voorzieningen - Verwarming geschiedt middels CV - Provision für Käufer 7,14 %

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1896
AdresNeuschanzer Straße 3
PlaatsBunde 26831
Prijs:Vraagprijs € 249.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:7
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:1150 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: