Object informatie

Schattersum 22 , Schildwolde

In een rustige, kindvriendelijke buurt in de woonwijk Schattersum bieden wij te koop aan een half vrijstaande 2-1 kap woning. Deze woning uit 1994 heeft alles in zich wat u waarschijnlijk zoekt. Een grote woonkamer met open keuken, vier slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer, een garage met eigen oprit en een voor-, en achter tuin. De wijk Schattersum manifesteert zich bijna als een grote woonerf waar wonen, recreëren, spelen en groen samen komen. Schildwolde is een dorp wat wordt gekenmerkt als het dorp met de gemetselde Juffertoren, in het prachtige lint van de Woldstreek. Het dorp heeft vele voorzieningen: een school, een dorpshuis, sportvelden, een supermarkt en vele andere winkels; allemaal op loop en/of fietsafstand. Kortom een woning die u gezien moet hebben en u bent van harte welkom voor een bezichtiging, bel of mail ons kantoor!

Indeling

Begane grond:

Via entree/hal komt u in de L-vormige woonkamer met open keuken. De hal is bedekt met plavuizen, in de hal bevindt zich de meterkast ( 6x 230V en 2x aardlekschakelaar), een trapkast en het toilet met fontein. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en de open-keuken vloer is voorzien van plavuizen. De open keuken heft een hoekopstelling en is voorzien van een inductie kookplaat met afzuiging, een oven, een apothekerskast, diverse onder en boven kasten/lades en een vaatwasser. Vanuit de keuken loopt u via de achterdeur naar het terras. De garage is van steen en de afmetingen zijn 6 x 3 meter; tevens vanuit de garage een ruime berging/werkplaats van 2 x 3 meter oppervlakte. Deze garage/berging is voorzien van elektra en water.

1e verdieping

Vanuit de hal is er via een kwartslag trap, toegang tot de eerste verdieping. Indeling: overloop, drie slaapkamers en een badkamer. Gehele verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer. De badkamer heeft naast een bad, een vaste wastafel, een douchhoek, een design radiator ook een toilet. Twee slaapkamers zijn voorzien van vensterramen en één is voorzien van een dakraam.

2e verdieping

Middels een vaste trap is er de toegang tot de tweede verdieping met een royale slaapkamer. De slaapkamer is ook voorzien van een fraaie laminaatvloer; tevens is hier de CV opstelling en zijn er de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ook zijn er knieschotten voor het opbergen van diverse spullen.

Tuin:

Aan de voorzijde een gazon met border. Aan de achterzijde van de woning een terras met bestrating en borders. Geheel omheind met schuttingen. Aan de zijkant van de woning is er de oprit naar de garage/berging met een kleine overkapping.

Bijzonderheden

Het geheel is, behalve de dakramen, volledig voorzien van kunststofkozijnen en kunststofdeuren. De goten zijn van zink. Aardbevingsschade is zoals de vragenlijst aangeeft: netjes gerepareerd. Op het dak liggen 8 zonnepanelen, in eigendom. De meterkast is 2022 aangepast met extra groepen. Er is een mechanische ventilatie van toepassing. De waardevermeerderingssubsidie is gebruikt voor de kunststofkozijnen op de verdieping. De subsidie van de SNN voor woningverbetering en verduurzaming is gebruikt voor kunststofkozijnen en de deur op de begane grond. Het energielabel A is geldig tot 21-09-2027 en zal waarschijnlijk 'hoger' uitkomen als destijds in 2017.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1995
AdresSchattersum 22
PlaatsSchildwolde 9626 CC
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:217 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: