Object informatie

Hoofdweg 128 , Siddeburen

Nabij de Siddebuurster toren in het centrum van het dorp, bieden wij namens opdrachtgever te koop aan een vrijstaande woning aan de Hoofdweg 128. Deze woning, gebouwd in 1972 , staat in het centrum en in het winkelgebied van Siddeburen. De woning heeft een energielabel C met een normaal energieverbruik. Met behulp van de SNN subsidie zijn zonnepanelen geplaatst, is de meterkast vernieuwd en is er een nieuwe CV ketel aangeschaft. De woning heeft naast de begane grond en de verdieping een souterrain onder de gehele woning. Siddeburen is een dorp met vele voorzieningen en een groot winkelaanbod. De verbindingen met auto en ook met het openbaar vervoer zijn erg goed te noemen. Voor informatie en of bezichtiging kunt u ons kantoor bellen of bezoeken voor deze woning. U bent uiteraard van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Begane grond: Entree van de woning, grote hal met vide met trapopgang naar de verdieping, nieuwe meterkast, en trap naar het souterrain; woonkamer aan de voorzijde van de woning; woonkeuken met rechte opstelling en is voorzien van diverse apparatuur; slaapkamer aan de achterzijde; bijkeuken, badkamer en toilet. De badkamer is toe aan renovatie. In de bijkeuken, annex aan de badkamer, zijn de witgoedaansluitingen aanwezig. De kamer is bedekt met een parketvloer, overige vertrekken met laminaatvloeren. De keuken met rechte opstelling is voorzien van een koeler, een vaatwasser, een close-in boiler, en een inductie kookplaat met afzuiging.

1e verdieping

Verdieping: Middels open-kwartslag-trap toegang tot de verdieping: vide met overloop met vaste kasten en lichtinval middels dakraam, voorts aan de voor-, en achterzijde een slaapkamer met vaste wastafel, ook beide slaapkamers hebben dakramen.

Tuin:

Rondom de woning enigszins een tuin met terras en parkeerruimte. Aan de voorzijde een siertuin.

Bijzonderheden

- Als gevolg van de aanschaf van de zonnepanelen en de nieuwe CV ketel zal de energielabel C een upgrading kunnen krijgen. - De aardbevingsschade (2015) is volledig hersteld door een gecertificeerde aannemer. - In het geldend bestemmingsplan is de bestemming: gemengd. - Rondom zijn nieuwe goten geplaatst. - Alle vernieuwingen/veranderingen zijn beschreven door de eigenaar.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1972
AdresHoofdweg 128
PlaatsSiddeburen 9628 CS
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:375 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: