Object informatie

Hoofdweg 16 , Siddeburen

Op de grens van Siddeburen en Hellum bieden wij, namens onze opdrachtgever, te koop aan, een vrijstaande woning met vele mogelijkheden. De woning staat op een kavel van circa 4135 m² en is levensloopbestendig te noemen doordat de daarvoor benodigde vertrekken zich allemaal op de begane grond bevinden. Verder beschikt de woning over een grote schuurruimte. Siddeburen is een dorp met vele en uitgebreide voorzieningen op sociaal, cultureel, educatief en sportief gebied. Het winkelbestand is meer dan uitstekend te noemen. Ook de verbindingen met de auto naar de N33 en A7 zijn zeer nabij, evenals een goed openbaar vervoer naar en van de stad Groningen.

Indeling

Begane grond:

Entree met meterkast, trapkast, trapopgang naar de verdieping; toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje; hal welke toegang biedt tot de badkamer voorzien van douche en wastafel; keuken met rechte opstelling voorzien van gasfornuis en oven. Vanuit de keuken toegang tot de lichte woonkamer. Daarnaast treft u op de begane grond vanuit de hal zijn er twee slaapkamers, beide met een vaste kast. De bijkeuken is voorzien van een witgoedaansluiting, zij-entree en toegang tot de ruime schuur.

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping. Een ruime overloop met vaste kast welke toegang biedt tot 2 slaapkamers.

Tuin:

De voortuin is bestraat en is omheind met een sierhekwerk. aan de rechterzijde is er een oprit naar het achter gelegen erf. Het terrein aan de achterzijde is toe aan een grondige 'opknapbeurt'. Achter de woning is een voormalige varkensschuur aanwezig, en is niet in een goede staat van onderhoud. Tevens bevindt zich achter de oude varkensschuur een niet meer in gebruik zijnde gemetselde mestkelder.

Bijzonderheden

- Subsidiemogelijkheden van de SNN zijn beschikbaar. - Aardbevingsschade is niet hersteld, gelden worden overgedragen op koper. - Achter de schuur bevindt zich een niet meer in gebruik zijnde gemetselde mestkelder. - Aanwezige inventaris en zaken in de schuren en in de woning blijven achter. - Het geheel wordt verkocht als zijnde: 'as is, where is'.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1901
AdresHoofdweg 16
PlaatsSiddeburen 9628 CP
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:4135 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: