Object informatie

Hoofdweg 96 , Siddeburen

Op een mooie en centrale locatie in Siddeburen bieden wij te huur aan een winkelruimte van totaal ca. 700 m2. De ruimtes zijn gesitueerd op een drietal gebruikslagen, waarbij de verdieping bereikbaar is middels trap maar ook een lift. Dit ruime pand is eenvoudig in meerdere ruimtes op te splitsen waardoor er naast winkelruimte ook voldoende ruimte beschikbaar blijft voor een kantoor of kantine. Het geheel beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein wat eventueel nog uit te breiden is. Het object heeft in de afgelopen jaren dienst gedaan als kledingwinkel maar biedt voldoende gebruiksmogelijkheden, uiteraard een en ander onder goedkeuring van de gemeente Midden-Groningen. Siddeburen is in het verleden gezien als groeikern waardoor er diverse uitbreidingsmogelijkheden waren. Hierdoor onderscheid het dorp zich van de omliggende dorpen, iets wat in de tegenwoordige tijd nog zichtbaar is door alle voorzieningen die het dorp kent. Siddeburen is dan ook een goede mogelijkheid voor een ondernemer.

Indeling

Begane grond:

Centrale entree voorzijde met toegang tot de winkelruimte (ca. 400 m2); kantoorruimte (ca. 34 m2); hal met toegang tot de toiletruimte en een ruimte met witgoedaansluiting, daarnaast treft u hier ook de toegang tot de ruime kelderruimte/opslag; achterzijde winkelruimte toegang tot hal met achterentree en liftinstallatie.

1e verdieping

Toegang tot een bergruimte (ca. 126 m2), 2 kantoorruimtes en een toiletruimte.

Bijzonderheden

- Zowel aan de voorzijde als achterzijde parkeerruimte - Object wordt verwarmd middels CV - Voorzien van isolerende beglazing - Zonnepanelen aanwezig - Mooie locatie in Siddeburen

Kenmerken:

Type
Bouwjaar1980
AdresHoofdweg 96
PlaatsSiddeburen 9628 CS
Prijs:Huurprijs op aanvraag
Status:Beschikbaar
Perceeloppervlakte:1313 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: